ÚJ!

Lávaköves masszázs

Eredeti vulkáni csiszolt bazaltkövekkel masszírozok, ami eredendően meleg kőzet. A meleg hatására a fáradt, test és ízületek hamar ellazulnak és regenerálódnak. Hideg időkben igen közkedvelt masszázs. Abszolút nyugtató. Ajánlom minden olyan kedves vendégemnek, akik stresszesek, pihenni, lazítani szeretnének. Mentálisan is pihentet, lelki feltöltődést nyújt. Jótékonyan hat az izületekre, reumákra, idegrendszeri problémákra, izmokra, bőrre. Egy olyan egészalakos masszázs, amely tetőtöl talpig nyugtat, és ellazít. Masszírozom a talpat, a lábakat a hátat, vállakat, nyakat, hasat, karokat, arcot. Ez az a masszázs, amely a legkiválóbb relaxálásra. Most svédmasszázs áráért kipróbálhatod.

A csakraköveket, amelyek ásványi kövek, a megfelelő csakrákra helyezem, ezek így fejtik ki jótékony hatásukat. Megnyílnak a csakra pontok, ezáltal olyan meditatív állapotba kerülhetsz, melytől energiát kapsz és jobb koncentrációra teszel szert.

A nehéz vulkáni bazaltkövek nagyon kellemes érzést nyújtanak, majd a masszázs végén egy igazi felszabadító állapot, hiszen a kövek a nap mint nap ránk rakódó terheket is szimbolizálják, így azokat levéve, egy stressz mentes érzést nyújt.

Nem ajánlom a masszázst:

-akiknek extrém magas a vérnyomásuk

-állapotos nőknek,

-előre haladott viszér problémák esetén.

 

Ultrahangos arcmasszázs

 

Ráncok eltüntetésére, feltöltésére, enyhítésére ajánlom legújabb ultrahangos készülékkel történő massázst. A masszázst arcradírozással kezdem, ezután történik az utlrahangos készülékkel való masszírozás. Hyaluronsavas arckrémet juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, így sejt szinten történik a regerenálás. A hyaluronsavról már ismeretes, hogy jelentős vizet köt meg a bőr mély rétegeiben, ezáltal töltődnek a ráncok, és ezáltal fiatalít. Ezután egy kellemes kézi arcmasszázssal fejezem be a kezelést, mely frissít, feszesít, kellemes, és az arc élettel teli lesz.

Napjainkban a stressz, a fáradtság kihat arcunkra is. Szüntesd meg most pihenéssel, és egy kellemes kezeléssel. Ha meg vagy elégedve a képpel amit a tükörben látsz, lelkileg is feltölt.

 

Jó egészséget!