Talpreflexológia

Talpreflexológia: kellemes masszázs, csodás gyógyhatások!

A talpunkon nem csupán járunk, de érdemes kézbe is venni, illetve szakember kezébe adni azt. A talp ugyanis tele van reflexpontokkal, amikről a talpreflexológia mesél nekünk. A talpon több ezernyi idegvégződés található, amik kapcsolatban állnak a test többi pontjával. A talpreflexológia lényege, hogy a talpon található reflexpontok szakszerű aktiválásával lehetségessé válik az egyes zónák stimulálása, ezáltal pedig a szervezet egészségének javítása.

A talpreflexológia szakértői a talp gondos átvizsgálásával képesek kitapintani az egyes reflexzónákon azokat a pontokat, lerakódások, göbök formájában, amik igénylik a velük való foglalkozást. A talpreflexológia tehát a szervezet állapotának felméréséhez, az immunrendszer erősítéséhez, az egészség javításához és kezelés kiegészítésként is nagyszerűen alkalmazható.

Keress minket bizalommal és kérj időpontot talpreflexológiához a megadott elérhetőségeink egyikén! Nemcsak kellemes talpmasszázsban lesz részed, hanem hatékony gyógyulásban is, ezt garantáljuk!


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com