Szolgáltatások

Szeretnél felfrissülni? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kezelések menüpont alatt olvashatsz általam végzett masszázsfajtákról. Melyet folyamatosan szeretnék bővíteni.

Masszázstípusok menüpont alatt olvashatsz, hogy miről szól az adott masszázs, mit foglal magába. 

Olvass tovább a részletekért, így könnyebben el tudsz igazodni, hogy milyen típusú masszázst szeretnél igénybe venni.

 

Kezelések

Gyógytorna, masszázs, stb.

 

 

Az arcmasszázs pozitív hatásai

A masszázsra napjainkban nagyobb szükség van, mint valaha. Egyre több a fáradt, levert, túlhajszolt ember, akik szomjazzák a felfrissülést és a szeretnének kicsit megszabadulni a vállukra nehezedő gondoktól. A masszázs csodálatos ereje nem csupán abban mutatkozik meg, hogy oldja az izmok feszültségét, de felszabadítólag hat a stresszel szemben, kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá tesz.

Az arcmasszázs egyszerre képes visszaadni a bőr rugalmasságát és javítani az ember közérzetén. A rendszeres arcmasszázs hatására az arcbőr visszanyeri hidratáltságát, gyorsítja a tápanyagok felszívódását, miközben a sejtképződés fokozódik, elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, ezáltal pedig késlelteti a ráncok megjelenését, az öregedő bőrt pedig feltölti élettel.

Az arcmasszázs nem csak a külsőre, de a belsőre is kifejti pozitív hatását, hiszen javul az alvás minősége, nő a koncentrációs képesség, felszabadul a kreativitás.

Ön kipróbálta már, milyen hatással van Önre a masszázs? Ha még nem, itt az alkalom, keressen fel bátran!

 

A masszázs jótékony hatásai

Felgyorsult világunkban szinte alig marad időnk, hogy saját egészségünk megőrzésére is odafigyeljünk. A masszázs segít, hogy egy fárasztó munkanap után is fittek és üdék legyünk.
Több fajta masszázs típus létezik, amelyek közül az egyik legelterjedtebb a svédmasszázs. A svédmasszázs alkalmas az izomgörcsök, keringési problémák kezelésére, továbbá segít bőrünk rugalmasságát megőrizni. Sok vendégem a gyógymasszázs kérésével szokott hozzám fordulni, amelynek egyik fontos előnye, hogy általa a stressz és a depresszió leküzdhető, illetve számos egyéb jótékony hatása mellett javítja a vérkeringést.

A masszázst életkortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek, hiszen segítségével mindennapjainkban kiegyensúlyozottabbak lehetünk és a ránk háruló akadályokat is gördülékenyebben vehetjük.

Vendégeim válogathatnak a saját igényeiknek megfelelő masszázs fajták közül, melyek mindegyike más-más jótékony hatással bír testünkre és lelkünkre.

Könnyen megközelíthető csepeli masszázs szalonomba várok minden kedves érdeklődőt, aki szeretné megtapasztalni  a masszázs jótékony hatásait. Már egy alkalom után is azonnal tapasztalható a frissesség és kipihentség érzése. Bátran tájékozódj honlapomon, és ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!