Masszázs és mozgásterápia és Szépsége orvosi kezekben 

Rólam és Rólunk, azaz a csapatunkról

Üdvözöllek honlapomon!


Groszvald Éva vagyok. 2000-ben végeztem a Fitnesz Akadémián. Terveim között szerepelt, hogy fitnesz oktató legyek. Később annyira érdekelt az ember mozgásszervi betegségei, hogy kicsit belekóstoltam a gerinc tornáztatásába is, a gyógytornába. A Ramada Aquincum szálloda SPA részlegén dolgoztam, mikor beleszerettem a masszázsba. 2008 óta foglalkozom különböző masszázsokkal.

Számomra a masszázs megadott mindent. Foglalkozhattam egészséges, stresszes, fáradt, vendégekkel. Izommal, ízületekkel egyaránt. Kimozgathattam, köpölyözhettem, tape-elhettem. Sok tapasztalatot gyűjtöttem a Denevér pad jótékony hatásairól. De valami mégis hiányzott. Valami mégsem volt teljes. A torna. 

 Sajnos a mozgásszervi problémákat, ízületi degenerációkat masszázs nélkül nem lehet megszüntetni. Arra jöttem rá, hogy a masszázs és a mozgás kéz a kézben jár, és hogy egyik a másik nélkül nem hatékony. Nincs gyógyulás. 

Így 2020-ban határoztam el, hogy nagy lépést teszek és ismét nyitok a tornáztatás felé is. A masszázs és mozgás együttesen a megoldás a fájó testrészeknek. Így az én területem, amibe beleszerettem a Masszázs és Mozgásterápia. ("Továbbiak" menüpont alatt olvashatsz erről bővebben.)

Olyan szerencsés vagyok, hogy folyamatosan bővülünk is. Egy tapasztalt gyógymasszőrrel dolgozom együtt. Ambrus Katával. Folyamatosan tanulunk egymástól, és egymást buzdítva fejlesztjük magunkat.

Úgy gondolom, hogy remek csapat vagyunk így együtt, azt szeretném, ha minél többen megismernétek minket. Ha mi összedugjuk a fejünket akkor biztos hogy megoldást találunk a problémádra! Nem lesz kérdés megválaszolatlan. 

Keress minket bizalommal!

Várlak szeretettel Masszázs szalonomban, tervezzük meg együtt gyógyulásod! 

Jó egészséget!

Groszvald Éva


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com