Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs az egészségért!

A nyirokmasszázs nem csak ellazít, hanem egészségesebbé is tesz! A masszázs kétségtelenül egészségjavító hatással bír és kellemesen ellazítja az izmokat. Többféle masszázs is terítéken van, ha valaki profi masszőr kezeire szeretné bízni magát. A speciális masszázsok közé tartozik a nyirokmasszázs.

A nyirokmasszázs azoknak ajánlott, akik nem az irodai munkában megfájdult hátukat szeretnék kikezeltetni, hanem inkább a szervezetüket szeretnék jobb működésre serkenteni. A nyirokmasszázs pontosan ezt tudja, hiszen a szakavatott mozdulatok a teljes nyirokrendszert mozgásba hozzák, aktivizálják, aminek következtében a méregtelenítés, öngyógyítás beindul. A felgyűlt vizenyőt elvezeti, a pangás következtében kialakult ödémákat megszünteti, a nyirokkeringés zavarait enyhíti. Ezen túl a narancsbőr kezelésére is alkalmas, hiszen a rücskös bőrfelület a távozni nem tudó méreganyagok, a laza szövetek következtében alakul ki.

A nyirokmasszázs nálunk két fázisból áll, manuálisan, vagyis kézzel kezdjük, majd 30 perces gépi masszázzsal fejezzük be a kezelést. Ez hatékonyabb, mint önmagában a kézi masszázs, hiszen mind a két lábon egyszerre történik a nyirokfolyadék keringetése, illetve a nyirokcsomók felé hatása.

A nyirokmasszázsra időpontot kérhetsz a honlapunkon szereplő elérhetőségeken vagy személyesen! Várunk szalonunkban!


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com