Mozgás és masszázs terápia


Ha fáj, ha visszatérő problémaként jelentkezik valami, akkor ott szakemberre van szükség, aki globálisan, komplexen lát rá, az egész tested fiziológiás felépítésére. Nagyon gyerekcipőben jár még az sajnos, hogy egy ember nem csak testből áll össze, hanem lélekből és szellemből is. Bizony ezek olyan szoros összefüggésben vannak egymással, hogy egy-egy fiziológiás problémát nem elég csak lokálisan kezelni. Bizony utána kell nézni, hogy honnan eredhet a probléma. Egy rossz tartás, egy rossz beidegződés, egy rossz munkahely, egy stressz, egy állandó testhelyzet? Számtalan oka lehet, de ha rátalálunk akkor már csak egy dolgunk van megszüntetni.

Ha először vagy nálam

Állapotfelmérés

Ha először jársz nálam, kikérdezlek a problémáról, hogy miért is jöttél hozzám mit szeretnél. Megbeszéljük közösen hogyan alakulhatott ki a probléma, ezt leglátványosabban a Testelemző fal tökéletesen meg szokta mutatni. Majd átbeszéljük, hogy az aktuális asszimmetriák miért alakulhattak ki?

Ez nagyon fontos rész a kezelésnek. Fontos, hogy megértsd te is, hogy miért alakult ki a probléma, hogy tudatosan tudj erre figyelni, hogy alakuljon vissza. 

Ez körülbelül fél órát vesz igénybe

1.Masszázs

Állapot felmérés után az érintett izomzatot átmasszírozom, kimozgatom, speciális krémeket és eszközöket használva az adott területen enyhe vérbőséget fokozunk, hogy az öngyógyító folyamatok be tudjanak indulni. 

2. Mozgás.

Sajnos másképp nem megy. Egy kínai mondás szerint amit nem mozgatunk az fáj, és való igaz. Muszáj mozgatni, és nem is mindegy hogy hogyan ezt szeretném megmutatni megtanítani. Igen tanítani, mert otthon is kell végezned napi szinten a feladatokat. Másképp sajnos nem javul. Kontroll miatt fontos a rendszeresség, ezt kb 5-10 alkalmas találkozással tökéletesen tudod otthon egyedül is csinálni. 

3. Rendszeresség

Fontos a rendszeresség így ne aggódj nem hagyunk magadra. Egy olyan beütemezett rendszerességgel várunk vissza, ami neked megfelel. Akkor már csak egy szintfenntartó masszázsra , hogy ne álljon vissza a fájdalom, vagy az asszimmetria.


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com