Mezoterápia

Mezoterápiás kezelés, a fiatalság megtartásának eszköze!

A ráncok kíméletlenül megjelennek a harmincas évek környékén és jelzik az idő múlását, a bőr öregedését. Jó hír, hogy van ellenszere a ráncoknak. Fájdalom nélküli és hatásos beavatkozást jelent a mezoterápiás kezelés.

A mezoterápiás kezelésnek két típusa létezik a tűs és a tű nélküli változat. A kezelés lényege, hogy a speciális eszközzel az arcbőr mezo rétegébe jutnak a ráncok finomítását, eltüntetését végző hatóanyagok, mint a hialuron sav, vitaminok stb.. A mezo réteg az a része a bőrnek, ahol a kollagén termelődik. Itt lehet tehát eredményesen befolyásolni az öregedést, feszesíteni a bőrt, aktiválni a kollagén termelést, felgyorsítani az anyagcserét. Az eredmény látható, érezhető: fiatalosabb, tömörebb, rugalmasabb, üdébb arcbőr.

Amikor a krémek és az egészséges életmód már nem elég, tedd próbára a mezoterápiás kezelést és állítsd meg az idő múlását! Lépj kapcsolatba velünk a weboldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és kérj időpontot kollégáinktól mezoterápiás kezelésre! Már az első alkalommal láthatod a mezoterápia eredményét!


Kezelés elött 

Kezelés után