Gyógymasszázs ülőmunkát végzők számára: ne köss kompromisszumot a fájdalommal!

2020.07.10

Az ülőmunkát végzők közül sokan elég hamar szembesülnek a rossz testtartás, mozgásszegény életmód okozta kellemetlenségekkel. Az izomfeszülés, hát és derékfájdalmak nap, mint nap gondokat okoznak, egyesek mégis képesek kompromisszumot kötni ezzel az állapottal. Mindenképp foglalkozni kell a problémával, ugyanis hosszú távon további egészségügyi szövődmények is felmerülhetnek. Kialakulhat porckorongsérv és jelentős mértékben romolhat a testtartás is. Ha Te is ülőmunkát végzel, és szeretnéd megakadályozni a súlyosabb szövődményeket, válaszd a gyógymasszázst!

A gyógymasszázs fontos szerepet tölthet be abban, hogy leküzdhesd a kínzó fájdalmat, és elkerülhesd a kellemetlen szövődményeket. A kezelés segít, hogy a váll, nyaki izmok rendbe jöjjenek, ezáltal javulhat a testtartás. Ezen kívül a csípő izomcsomók fellazításával és a becsípődésekkel is foglalkozunk. A rendszeres masszázsnak köszönhetően ismét jól érezheted magad a bőrödben.

Ne köss tovább kompromisszumot a fájdalommal, mert a szövődmények mellett így a munkateljesítményed is romlik! Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél részt venni gyógymasszázson, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com