Befagyott váll kezeléséért is kereshet minket!

2021.08.10

Befagyott váll kezelése, ne kössön tovább kompromisszumot a fájdalommal, profi szakemberek segítenek a probléma megszüntetésében!

A karantén időszak alatt sokaknál jelentkeztek különböző mozgásszervi problémák, elsősorban a kevés mozgás miatt. Ezek közül a leggyakrabban előforduló jelenség az úgynevezett befagyott váll, ami kellemetlen érzetet okozó, nagy mértékű vállizület beszűkülés. Az esetek jelentős részében lassan alakul ki, a különböző fázisok akár hónapokon keresztül is eltarthatnak. Egyesek szinte teljesen magatehetetlennek érezhetik magukat az izommerevség miatt, egyszerűen képtelenek a mozgásra. Nagyon fontos, hogy az érintettek foglalkozzanak a befagyott váll kezelésével, mert ellenkező esetben sokkal súlyosabb gondok is felmerülhetnek. Sajnos nem ritka, hogy a befagyott váll kezelésénél elengedhetetlen a műtét. Ezen kívül léteznek még gyógyszeres alternatívák is. Amit érdemes kipróbálni a befagyott váll kezeléséhez, az a gyógytorna.

A gyógytorna azért lényeges tényező a befagyott váll kezelésével kapcsolatban, mert egyszerre segíthet megszüntetni a kellemetlen érzetet és képes visszaállítani a mozgásteret. Nagyon fontos, hogy a különböző gyakorlatokat az emberek helyesen végezzék, mert egy rossz mozdulattal sokkal nagyobb károkat lehet okozni. Éppen ezért szükség van arra, hogy a gyógytornánál jelen legyen szakember is, aki segít a mozdulatok helyes begyakorlásában. A szakember tapasztalata mellett annak is nagy jelentősége van, hogy a páciens kitartó legyen, így lehet látványos eredményt elérni, de fontos tudni, hogy a befagyott váll kezelése akár évekig is eltarthat.

Ha Ön is szeretne profi szakemberektől segítséget kérni a befagyott váll kezeléséhez, forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szalonunk szolgáltatását! A kezelés kezdetén egy erre a célra szolgáló eszközzel, úgynevezett goniométerrel mérjük fel a páciens aktuális állapotát, majd minden egyes torna után megismételjük a mérést, hogy látható legyen a fejlődés. Színvonalas, kidolgozott gyógytornát biztosítunk az érintettek számára, közreműködésünkkel enyhítheti a problémáit, és visszanyerheti régi formáját.

Honlapunkon bővebb információt is találhat szolgáltatásainkról és a szalonról. Ha kérdései lennének a befagyott váll kezeléséről, vagy időpontot foglalna a gyógytornához, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com