A talpreflexológia gyógyító hatással is bír

2021.06.07

A talpreflexológia egy olyan módszer, ami a talpon keresztül képes pozitív eredményeket előidézni az egészségben. A talpreflexológia a reflexológia részterülete, ami, ahogyan a neve is jelzi, kizárólag a talp területére terjed ki. A talp teljes felületét fel lehet osztani elkülöníthető reflexzónákra. Mindegyik zóna kapcsolatban áll egy belső szervvel, illetve a test valamelyik másik részével. Ebből következik a talpreflexológia lényege is. Az egyes reflex zónák ingerlésével hatással lehetünk az egész testre.

A talpreflexológia Csepelen elérhető szolgáltatás, mindenkinek ajánljuk, aki nyitott az alternatív gyógyászatra és szeretné egy célzott masszázs által jobban érezni magát a bőrében. Egy jó kis talpmasszázst senki sem utasít vissza, hiszen kellemes élmény, jól eső érzés, amikor valaki a lábadat dögönyözi. A talpreflexológia természetesen több egyszerű masszázsnál, szakember kezében a talpon komoly hatást lehet előidézni az emberi szervezet teljes egészére. Ahol a vendég fájdalmat érez, ott valószínűleg probléma észlelhető, a reflex zónához, köthető szervnél. Ezért minden masszázs előtt érdemes első lépésként állapotfelmérést végezni, hogy a szakember meg tudja nézni, miről árulkodik a talpad. Az itt található energiapályákon elakadó energia olyan tünetekkel jár, amiket egyértelműen érezni, tapintani lehet.

A talpreflexológia egy külön technika megtanulását igényli, ami a szervek, a keringési rendszer és az idegrendszer stimulálását teszi lehetővé. Egy ilyen masszázs, kezelés nem csupán felfrissít, hanem segít a gyógyulásban, valamint a megelőzésben is. A talpreflexológiát végző szakember végig veszi azokat a pontokat, amik összeköttetésben állnak a szervezet más részeivel.

A csepeli szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődj személyesen vagy pedig az egyik, honlapunkon feltüntetett elérhetőségen! Szívesen látunk mindenkit, aki szeretne jobban lenni, felfrissülni, gyógyulni. Akár gyógyszerek nélkül is megszüntethető a fájdalom, a kellemetlen tünetek vagy egyes betegségekkel járó problémák. Add a mi kezünkbe a gyógyulásodat!


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com