Ha új vagy...

Ha első alkalommal látogatsz el hozzám tudnod kell, hogy ki szoktam töltetni egy Vendéglapot.

Olyan információk rólad, ami a kezeléshez elengedhetetlenek. Ahhoz, hogy kellő szakértelemmel tudjalak megmasszírozni, és ha esetleges problémáid vannak (Pl: magas vérnyomás, vagy műtéten estél át, keringési-, szív-, tüdőproblémák) akkor ezen állapoton ne rontsak, hanem inkább javítsak. Ez mindkettőnk érdekében úgy gondolom, hogy nagyon fontos.

A vendéglap kitöltése egyfajta ismerkedés egymással. Szeretem megismerni vendégeimet, és nekik is fontos, hogy ki ér hozzájuk, ezért tartom nagyon fontosnak a kezelés előtti beszélgetéseket. Ezek nem kikérdezések, hanem kellemes párbeszédek télen egy tea mellett általában, nyáron víz vagy citromos frissítő mellett.

                              

Ha már eldöntötted, hogy milyen kezelést szeretnél igénybe venni, akkor ennek megfelelően kell levetkőzni. Ha pl csak egy hátmasszázst szeretnél, akkor elég a felső részt levenni, és nadrágodon lazítani, hogy azt a csípőd alá tudjam tenni vagy ha csak talpmasszázst szeretnél, akkor csak a zokni levétele szükséges, ha a nadrágot fel lehet hajtani lábszárközépig.

Szóval ha eldöntöttük a kezelést, akkor én magadra hagylak egy kézmosás erejéig, hogy te nyugodtan levetkőzhess, és elhelyezkedj a masszázságyon. (Természetesen időseknél, mozgáskorlátozottság esetén, vagy ha igény van rá, akkor segítek)

Elhelyezkedés: Ha egész alakos testmasszázst szeretnél igénybe venni, akkor hanyat fekvésben levetkőzve feküdj fel az ágyra. Az ágy szélén hagyott nagyméretű törölköző arra szolgál, hogy ezzel betakarózhass. Az alsóneműt mindenkire rábízom, hogy leveszi-e vagy magán hagyja. Személyre válogatja, hogy ki szégyenlős és ki nem. (Megnyugtatásképpen: egy gyógymasszőr soha nem e fajta testrészekre kíváncsi, hanem az izmokra. :) )

Nem rábeszélésképpen említem meg, hogy a farizmok átgyúrása kellemes, és stresszoldó hatású, ezt csak alsó nélkül lehet teljesen akadálymentesen végrehajtani, bár engem igazán nem zavar, ha kerülgetnem kell. Nőknél ezt általában könnyebb kiküszöbölni mint férfiaknál a száras alsó nadrágnál.

Rendelkezésedre áll még egy eldobható fehérnemű ha esetleg igénybe szeretnéd venni. Mivel ez általában tanga, ezért van is rajtam meg nincs is érzés, és engem is kevésbé akadályoz. Bár férfiak igencsak idegenkednek tőle.

Teljes testmasszázs esetén kérem, hogy vedd le az ékszereidet, mert ezek is akadályozhatják a massázst. Hátmasszázs esetén csak a nyakláncot kérem levenni.

 

Remélem mielőbb találkozunk!

 

Jó egészséget kívánok!

 

Groszvald Éva