Galéria

Denevér pad

A gerinc szabadsága

Ez az igazi Denevérpad! Mindenkinek ajánlom, de gerincproblémásoknak kötelező. Kiváló gerincsérvre. A grinc nyújtása következtében fokozatosan minimalizálódik a terhelés a porckorongokról, az ideggyökökről.

Mivel mindannyian terheljük a gerincünket, és az idővel dehidratáltak lesznek a porckorongok, mindenkinek ajánlom. 

Tape

Az összetartó erő

Ezek a kis színes szalagok nem csak jópofák, és vidámak, de képesek egy-egy izom- és ízületi sérülés, zúzódás, szakadás gyógyulási idejét jelentősen meggyorsítani.

Testelemzés

A test fiziológiás nézete

A legtöbb mozgásszervi probléma eredete a test asszimmetriája. 90%-ban a csípő billenése, amit sokszor helytelenül végtaghossz rövidülésnek mondanak. Ha meg van az asszimmetria, akkor megvan hogy hol kompenzál a test, és meg van a probléma megoldása is.

Hullámmasszázsgép

Azaz a nyirok masszázsa

Fantasztikus gép. Alulról felfelé dolgozik. Összeszorítja a bokát, majd a vádlit, a combot és fel egészen a rekeszizomig. Folyamatos lassú, kellemes mozgásával beindítja a pangó nyirok- és vérereket. Hihetetlen nagy szüksége lenne rá mindenkinek, hiszen nagyon keveset sétálunk, mozgunk, kocsiból ki, kocsiba be. Ödémás lábakra, és fogyasztó masszázs kötelező kelléke.

Hogy miért a gépi? Mert ő egyszerre tud a 2 lábon dolgozni.

Mezoterápia ránctalanítás

A kortalan szépség


Ha tükörbe nézve nem vagy elégedett, ha úgy érzed többnek néz ki az az ember aki visszanéz rád a tükörben mint amennyinek érzed magad, akkor ajánlom neked a ráncfeltöltést. Egyrészt mert természetes,  másrészt a fájdalom minimális és harmadrészt az eredmény magáért beszél. 

Mezoterápia zsírbontás

Ami nem megy le sporttal... 

Hihetetlen eredményeket képes elérni egy apró tű. Sokan félnek tőle, de magam is kipróbáltam és tapasztalatból mondom, hogy fájdalommentes. A doktornő gondoskodik páciensei a szépülés közben jól érezzék magukat és előtte a bőrfelületet lidocainnal kezeli. 


Elérhetõségek
Telefon:+36-30/487-5107
E-mail: groszvalmasszazs@gmail.com